wie wij zijn

Onno de Jong
Hans Jan Bussink

Onno de Jong

PARTNER | ADVOCAAT

  06 14 37 76 95

  dejong@ice-advocaten.nl

Als advocaten zichzelf voorstellen, vertellen ze vaak hoe zij zich inzetten voor de belangen van hun cliënten. Hoe ze knokken voor rechtvaardigheid. Allemaal zaken die wat mij betreft niet meer dan vanzelfsprekend zijn.

Minstens zo belangrijk vind ik een klik tussen cliënt en advocaat. We moeten immers samen vaak een lange weg afleggen. De cliënt moet zijn advocaat dus volledig kunnen vertrouwen. Maar omgekeerd evenzo: de advocaat moet ook op zijn cliënt aan kunnen. Kortom: elkaar kunnen zeggen waar het op staat. Zo nu en dan een beetje humor kan daarbij geen kwaad.

Nadat ik in het Passageproces één van de kroongetuigen heb verdedigd, is het bijstaan van dergelijke en/of bedreigde getuigen min of meer mijn core business geworden. Net als het bijstaan van verdachten in speciale posities en het maken van ‘deals’ in strafzaken. Maar uiteraard sta ik ook gewone verdachten bij.

Wie mijn cliënt ook is: ik geef hem of haar altijd zo snel mogelijk een reële inschatting van de zaak en zeg daarbij: focus op het eindresultaat, dat is het enige dat telt!

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van de registratie van rechtsgebieden.

Hans Jan Bussink

PARTNER | ADVOCAAT

  06 50 62 78 03

 bussink@ice-advocaten.nl

In de jaren dat ik als strafrechtadvocaat werk, heb ik vele soorten zaken behandeld en bepleit. Van winkeldiefstallen tot complexe moordzaken en van zittingen bij de politierechter tot cassatieprocedures bij de Hoge Raad.

Al deze zaken zijn voor mij als advocaat even belangrijk. Dat zijn ze voor u als cliënt namelijk ook. Er kan immers veel voor u op het spel staan. Dan is het natuurlijk fijn om te weten wat voor vlees u in de kuip heeft als het gaat om uw advocaat.

Ik geloof dat iedereen – wat de verdenking ook is – recht heeft op de beste verdediging. Met mij krijgt u een advocaat met een nuchtere blik en een creatieve geest die er alles aan doet om uw belang te verdedigen. Vaak tegen de stroom in. Voeg dat samen met een verfrissende en professionele manier van werken en u heeft een idee van wie ik ben en wat ik doe.

Wilt u weten wat ik voor u en uw zaak kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om verder kennis te maken en te praten over de mogelijkheden van rechtsbijstand.

Klik hier voor de door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gestelde bekendmaking van de registratie van rechtsgebieden.

contact

  • 070 - 2390 226
  • info@ice-advocaten.nl
  • Zuid Hollandlaan 7 | 2596 AL | Den Haag
  • Spoed? Bel 0614377695 of 0650627803

    GDPR

    • Google Analytics

    Google Analytics